Kosárlabda

2022.04.28. 08:03

Már Krnjics nyakában az ezüst

Krnjics Szárá is megkapta a bajnoki ezüst­érmet.

R. G.

Az Atomerőmű KSC Szekszárd műtét után lábadozó centerének Szabó Gergő, a klub ügyvezető-elnöke akasztotta a nyakába a medáliát. Mégpedig nem máshol, mint Krnjics Szárá otthonában, Újvidéken. 

A klubvezető két játékossal, Studer Ágnessel és Bálint Rékával, valamint Fekete Krisztián sportmasszőrrel kelt útra a Vajdaságba – Krnjics Szárá pedig egy hamisítatlan újvidéki ebéddel vendégelte meg a delegációt. 

Krnjics az NKA Universitas PEAC elleni elődöntős párharc pécsi meccsén sérült meg, a jobb térdében elszakadt az elülső keresztszalag. A 30 éves center azóta már át is esett a műtéten, jelenleg otthonában pihen. 

Krnjics Szárá finom ebéddel fogadta a delegációt (Fotó: KSC)

A szekszárdiak számára szombaton a Sopron Basket otthonában zárult a 2021/2022-es bajnoki idény, mégpedig egy ezüstéremmel, ami a Djokics-érában már a negyedik volt. 

Klubtörténeti szezont hagytak maguk mögött a szekszárdiak, akik először szerepelhettek a női Euroliga főtábláján (aztán az Európa Kupában is), s a bajnoki ezüst mellé még egy kupabronzot is beletettek a szépen gyarapodó éremkollekcióba. 

Négy KSC-s játékos megy az edzőtáborba 

A KSC játékosai egyelőre pihennek, de a keret tagjai közül négynek nemsokára véget ér a szieszta. Május kilenctől székesfehérvári edzőtáborba vonul a női kosárválogatott, s Székely Norbert szövetségi kapitány Studer Ágnes, Mányoky Réka, Gereben Lívia és Miklós Melinda szolgálataira is számít. 

A nemzeti együttes három héten keresztül készül a „koronázóvárosban”, az edzőtábort ugyanakkor megszakítja majd egy portugáliai út: május 18. és 20. között a gárda háromszor is megmérkőzik a házigazdákkal Lisszabonban.
 

Krnjics Szárá finom ebéddel fogadta a delegációt
Fotó: KSC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!