Labdarúgás

2022.05.31. 08:11

Ma sorsolják ki az osztályozókat

Ma délelőtt 11 órakor sorsolják ki az NB III-ba jutásról döntő osztályozók párosításait.

T. N.

A majosiak csatára, Pál Achilles tör kapura a Tevel elleni ifényzárón (Fotó: Mártonfai D.)

Mint ismert, a Majosi SE kilenc év után nyerte meg ismét a megyei I. osztályú focibajnokságot, s már régóta eldőlt, hogy az osztályozón is megméreti majd magát. Lapunk információi szerint a húsz megyebajnok közül tizenhét vállalná az NB III-as szereplést, ha kivívniá a feljutást. A sorsoláson hét párosítást készítenek el, három szerencsés csapat osztályozó nélkül jut fel a harmadik vonalba.

„Az osztályozó nagyon komoly kihívás, de bárki is lesz az ellenfelünk, nem irigylem őket, mert ez a majosi gárda olyan egységet alkot, amit nehéz megtörni” – mondta Kardos Ernő vezetőedző. 

Az osztályozóra nevezett csapatok. Körösladányi MSK (Békés), Bánk-Dalnoki Akadémia (Nógrád), Nyíregyháza Spartacus II (Szabolcs-Szatmár), Zsámbéki SK (Komárom-Esztergom), Balmazújvárosi FC (Hajdú-Bihar), FC Hatvan (Heves), Balatonlelle SE (Somogy), Csornai SE (Győr-Moson-Sopron), Karcagi SE (Jász-Nagykun Szolnok), Technoroll Teskánd SE (Zala), Cigánd SE (Borsod-Abaúj-Zemplén), Pénzügyőr SE (Budapest), Gödöllői SK (Pest), PTE-PEAC (Baranya), Szegedi VSE (Csongrád), Móri SE (Fejér).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!