Terepfutás

2022.05.03. 13:56

Tolna megyei rendőr lett az országos bajnok és az ezüstérmes is

Egy országos bajnoki címet és egy ezüstérmet is szereztek a Tolna megyei rendőrök a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

TEOL

Fotó: TMRFK

Az Eger melletti Felsőtárkányban, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezte meg  április 28-án a Belügyminisztérium alárendeltségében szolgáló szervezetek munkatársai részére a BM Országos Terepfutó Bajnokságot. 

A 40 és 49 év közötti korosztályban a 77 induló között két Tolna megyei rendőr is volt, Noé Attila r. törzszászlós a Bonyhádi Rendőrkapitányság baleseti helyszínelője és Kovács Krisztián r. hadnagy, a Szekszárdi Rendőrkapitányság vizsgálója. A két Tolna megyei rendőr nem bízta a véletlenre a hegyen-völgyön át vezető 3,2 kilométer hosszú versenyt, melynek már az elején az élre álltak. 

Az utolsó egy kilométeren már csak egymással harcoltak a győzelemért, tőlük látótávolságra mindössze három futó volt a 77 indulóból. A tolnaiak csatáját végül Noé Attila nyerte, mögötte magabiztosan másodikként Kovács Krisztián lépte át a célvonalat.

Címkék#terepfutás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!