Magyar Kupa

2022.06.01. 19:00

A Bonyhád és a Bölcske örült a kupaszerdán

A Bonyhád Völgység LC és a Bölcskei SE jutott fel a Magyar Kupa országos főtáblájára. Előbbi otthon a Kakasd SE-t, utóbbi idegenben a Tevel Medosz SE-t győzte le.

R. G.

A Bonyhád és a Bölcske jutott a főtáblára (Fotó: M. K.)

A vártnál talán simábban is nyertek az előzetesen is esélyesebbnek tartott csapatok a Tolna Megyei Kupa harmadik fordulójában, amellyel megváltották jegyüket az országos porondra. A bonyhádiak az első félidőben még nem tudták megtörni a kakasdiakat, de a szünet után már nem adtak esélyt a vendégeknek. A bölcskeiek ennyit sem vártak, igazából már az első félidőben eldöntötték a továbbjutást. Az, hogy a két győztes megmérkőzik-e a megyei döntőben (ahogy tavaly a Bonyhád és a Bátaszék), és a találkozóra mikor kerül sor, nem dőlt el.

Bonyhád VLC–Kakasd SE 5–1 (1–1)
Bonyhád, v.: Szappanyos (Szabó P., Kiss G.). Bonyhád: Schleinig – Pap Milán, Szlama, Máté R., Preininger – Völgyi P. (Győrfi J., 80.) – Jerabek (Szőts A., 53.), Ágics, Kvanduk J., Sásdi B. (Sásdi A., 53.) –Pap R. (Szentes M., 85.). Edző: Dienes Pál. Kakasd: Siklósi – Schulteisz N. (Hucker B., 74.), Márk A., Adorján, Kapéter K. – Ranga, Varga Á. (Bozsó, 77.), Réti D., Tamás Á., Kaufmann (Bősze Cs., 81.) – Márk K. Edző: Takács Norbert. 
Gól: Pap R. (9.), Pap Milán (60.), Szlama (74.), Győrfi J. (84.), Máté R. (86., 11-esből), illetve Márk K. (34.).

Tevel Medosz SE–Bölcskei SE 1–6 (1–3)
Tevel, v.: Álló T. (Farkas R., Kapéter J.). Tevel: Bildhéber B. – Bajusz K., Kelemen Zs., Simon J. (Csizmazia, 60.), Bakó – Reichert A., Kovács R., Szedlacskó, Gödör M. – Bodó – Simon T. Játékos-edző: Bodó József. Bölcske: Cseri – Benke, Hajdók (Felker B., 72.), Parádi, Horváth M. (Princz G.) – Farsang P. (Varga T., a szünetben)), Kovács E., Szili I. – Rodenbücher T. (ifj. Süvöltős J., 54.), Rompos J. (Nagy I., 67.), Kiss P. Edző: Miskovicz Bálint. 
Gól: Kovács R. (37.), illetve Szili I. (29., 60.), Farsang P. (17.), Rompos J. (36.), Rodenbücher T. (52.), Cseri M. (80., 11-esből).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!