Kosárlabda

2022.06.09. 18:54

Újra streetball Szekszárdon

Huszonnyolc csapat koptatja majd a flasztert vasárnap kilenc órától a Bodri Borbirtokon. A Fuss Bor Szóda Egyesület hosszú idő után rendez streetball-bajnokságot a megyeszékhelyen.

T. N.

Illusztráció: Shutterstock

Barbarics Gergely elmondta, a szekszárdiak mellett Bonyhádról, Bátaszékről, sőt Budapestről is érkeznek majd csapatok. „Külön öröm, hogy néhány régi szekszárdi ismerős arcot is köszönthetünk a nevezők között” – fogalmazott.  A szervező hozzátette, öt pályán zajlanak a küzdelmek, az egyik pálya és a dobóverseny igazi kuriózumot ígér. 

Az indulók nyolc kategóriában küzdenek a helyezésekért: a 2010. január elseje után születettek (vegyes), a 2008-2009, a 2006-2007, a 2004-2005 és az 1999–2003 között születettek alkotnak egy-egy korcsoportot, de lesz +23-as, +35-ös és korhatár nélküli vegyes kategória is. 

Barbarics Gergely kiemelte: minden nevező tornazsákot, logóval ellátott pólót, ebédjegyet és üdítő/fröccsjegyet kap. A jó hangulatról egész nap DJ gondoskodik. A gyerekek sem fognak unatkozni, egész nap nyitva lesz a Sí-Elek Tanoda, és arcfestő is érkezik.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!