Atlétika

2022.07.06. 11:47

Nincs döntő, de Gyányi elégedett

Futamában 14., összesítésben a 28. helyen végzett Gyányi Zsombor Buda a jeruzsálemi U18-as Európa-bajnokságon 2000 méter akadályfutásban, így nem jutott be a csütörtök esti döntőbe.

B. S.

Fotó: Facebook

A Szekszárdi Sportközpont középtávfutója június közepén hazai pályán 6:08,55 perces idejével teljesítette az Eb-szintet, ettől elmaradva az izraeli versenyen 6:16,82-at futott. 

– A versenyemmel abszolút meg voltam elégedve, jó futás volt. Gyorsan indítottam, így nem maradt kellő erőm a végére, a száraz levegő miatt pedig kiszáradtam. Annak viszont örültem, hogy versenyben tudtam lenni egy riválisommal, akinek a javára csak az döntött, hogy jobban tudott kigyorsítani a vizesárokból. Úgyhogy számomra egy abszolút jó verseny volt, ebben az edzőm is megerősített – nyilatkozta a helyszínről a szekszárdi atléta.

– Jól sikerült a felkészülésem a versenyre, kiváló erőállapotban érzem magam és az időmmel is elégedett vagyok, mert pár másodperc kellett volna az egyéni csúcshoz – tette hozzá a szekszárdiak 16 esztendős futója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!