Helyi sport

2022.07.22. 18:27

Nagyon megerősítette keretét a legutóbbi bronzérmes Kakasd SE

Alaposan belehúztak a megye egyes kakasdiak, akik tíz játékossal erősítettek.

R. G.

Takács Norbert, a kakasdiak edzője tudja, hogy merre van a felfelé vezető út

Fotó: Makovics Kornél

 A közösségi oldalon jelentette be a Kakasd SE, hogy milyen változások történtek nyáron a megye egyes klub játékoskeretében.
Az előző idény keretéből távozott Tamás Ádám, Kaufmann Bence és Bősze Csaba. Előbbi kettő Lovászheténybe, utóbbi Szedresbe igazolt. Máté Norbert, a „tanár úr” pedig felhagyott az aktív játékkal.

Bonyhádról hat játékos érkezett Kakasdra, Szász Dávid, Jerabek Jenő, Győrfi János, Sásdi Bence, Sásdi András és Sebestyén Huba. Sztruhár Botond Komlóról csatlakozott a gárdához, Farkas Benjámin, Farkas Dániel és Árpa Balázs pedig Aparhantról tette át a székhelyét Kakasdra.

Takács Norbert gárdája az előző idényben bronzérmes lett a megye egyben, s az igencsak megerősített keret ezúttal is jó esélyekkel harcolhat majd az érmekért. 

A már a jövő csapatát is építő kakasdiak eddig két edzőmeccset játszottak a felkészülési időszakban: a Hímesházát 12–1-re verték, a Sárbogárdtól ellenben 4–3-ra kikaptak. Márk Attila bizonyította, hogy nem felejtett el futballozni, a góltermésből egymaga hét találattal vette ki a részét. 

Azt olvasta már, hogy mennyire beerősített a dunaföldvári futballcsapat? Ha nem, itt megteheti, kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!