Meccs utáni nyilatkozatok

2022.09.30. 20:55

"A második negyedben érkeztünk meg a meccsbe"

Jobb bemutatkozást el sem tudott volna képzelni Csirke Ferenc, az Atomerőmű SE vezetőedzője, mint a fehérváriak elleni.

Rónai Gábor

Csirke Ferenc együttese hazai pályán juthat be a Magyar Kupa négyes döntőjébe

Fotó: Molnár Gyula

Káprázatos meccsen, hosszabbítás után nyert az Atomerőmű SE az Alba Fehérvár ellen a férfi kosárlabda NB I 2022/2023-as idényének nyitányán. A bajnokság csak most kezdődött, de lehet, hogy már le is játszották a szezon legjobb mérkőzését.

"Nem csináltunk rossz dolgokat az első negyedben sem, de a másodikban végérvényesen megérkeztünk a meccsbe. Ez volt az első mérkőzésem az ASE kispadján, ennél jobb bemutatkozást el sem képzelhettem volna. Nagyszerű volt látni, ahogy a közönség és a csapat egymásra talált, és belehajszolt bennünket a győzelembe" – értékelte Csirke Ferenc a 45 perces mérkőzést.

Kollégája, Matthias Zollner érthetően elkeseredetten nyilatkozott, hiszen csapata a második tíz percben már huszonegy ponttal is vezetett.

"Tizenöt percig minden úgy működött, ahogy azt elterveztünk, aztán a folytatásban nem tudom, hogy mi történt a csapatommal. Tizennyolc lepattanóval többet szedtek a paksiak, így nem lehet egy ilyen rangadót megnyerni" – fogalmazott a német szakember.

Az őrületes, izgalmakkal tarkított mérkőzésről tudósításunkat ITT olvashatja el. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!