Paksi FC

2022.10.14. 09:01

Edzésen szakadt el Lenzsér Bence keresztszalagja

A Paksi FC védője már túl is van a beavatkozáson, fél évre kényszerült a partvonalon kívülre.

TEOL

Lenzsér Bence jó ideig nem szlalomozhat az ellenfelek között a pályán

Fotó: Török Attila

„Egy szabad labdáért siettem, majd a bal lábammal összerúgtam a csapattársammal úgy, hogy aztán a jobbra érkeztem, ami nagyot reccsent, óriási fájdalommal kísérve. Ezt követően még a saját lábamon besétáltam az öltözőbe, megcsináltam az ilyenkor szokásos dolgokat. A másnapi MR-vizsgálat azonban kimutatta, elszakadt a keresztszalagom a jobb térdemben” – mondta a klub honlapjának Lenzsér. 

A PFC színeiben 200 bajnokit számláló Lenzsér tartott a műtéttől, de már túl van rajta, és elindult a rehabilitáció nehéz útján. 

„Nagyon féltem a műtéttől, és még mindig fel sem fogom, mit jelent a hat hónapos kihagyás. Sosem volt ekkora sérülésem, teljesen új ez a szituáció. Szerencsére a kezdeti nagy dolgokon eddig fájdalommentesen túlvagyok, így csak előre tekintek, és szeretnék a lehető leggyorsabban felépülni. Úgy számolok, a nyári felkészülést a csapattal kezdhetem majd” – bizakodott a védő, aki így csak szurkolója lehet csapatának a 2022/2023-as idényben.

A bajnokságban ötödik helyen álló Paksi FC szombaton 14.45 órától a ZTE FC vendégeként lép pályára. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!