Miniinterjú

2022.10.15. 13:05

Novemberben csatlakozik a KSC-hez Krnjics Szárá

Novemberben bekapcsolódik az Atomerőmű KSC edzéseibe, s ha minden jól megy, jövő év januárjában már pályára is léphet a szekszárdi csapatban a keresztszalag-szakadásából épülgető Krnjics Szárá.

TEOL

Krnjics Szárá (a labdával) Tina Jovanoviccsal csatázik a KSC Szekszárd–Galatasaray Európa Kupa-találkozón

Fotó: Makovics Kornél

De jó, hogy Szekszárdon látom!
– Én is örülök, hogy találkoztunk, de nem most vagyok itt először – felelte a KSC péntek délelőtti médianapján a 31 éves vajdasági születésű center. – Itt voltam a ceglédiek elleni bajnokin is, és szurkoltam a lányoknak!

Milyen a lába? Túl van a nehezén? 
– Köszönöm az érdeklődését, szépen alakul. Már nem érzek fájdalmat, egy hónapja biciklizek, futok, ugrok, mindent csinálok. Úgyhogy várom már, hogy visszatérhessek.

Mikor jön el ez a nap?
– Novemberben már szeretnék bekapcsolódni az edzésmunkába. Az erőnléti edzőnkkel, Alen Ninkovval sokat fogok dolgozni, hogy megerősödjön a műtött lábam, de a közös munkához is visszatérek.

Hogy tetszik az idei csapat?
– A Cegléd elleni meccsen érződött, hogy csak egy hetet tudott együtt készülni a teljes keret, de azóta már eltelt újabb két hét, lement újabb három bajnoki, látszik a fejlődés. Egy új csapat összerakása nem megy egyik napról a másikra, de a vezetőedzőnk, Djokics Zseljko a garancia rá, hogy az idei szezonban is olyan gárda lesz a KSC, amellyel mindenkinek számolnia kell.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!