Médianap

2022.10.14. 17:14

Villantak a vakuk a szekszárdi sportcsarnokban

Megállás nélkül villantak a vakuk a szekszárdi városi sportcsarnokban, a FIBA honlapjára készültek a fotók a KSC Szekszárd játékosairól és stábtagjairól.

TEOL

A FIBA hivatalos honlapjára készültek a fotók

Fotó: Denes Martonfai

Mosolyogva hallgatták a fotóriporterek utasításait az Atomerőmű KSC Szekszárd játékosai, pedig némelyiküknek negyedszer, ötödször kellett megismételniük ugyanazt a pózt. Hiába, fontos az aprólékosság, ezek a képek kerülnek majd fel a nemzetközi szövetség, a FIBA honlapjára, s az itt készült fotókból állítják majd össze a szakemberek a KSC hagyományos éves falinaptárát. 

Mindenki ott volt a fotózáson, még az a Krnjics Szárá is, aki az áprilisi, PEAC elleni elődöntő pécsi meccsén sérült meg, s szenvedett keresztszalag-szakadást. Szerencsére már jól van, s novemberben ő is csatlakozik a szekszárdi kerethez – igaz, eleinte csak visszafogott ritmusban fog dolgozni, de ha semmi sem jön közbe januártól teljes értékű játékosként állhat a Djokics Zseljko vezette szakmai stáb rendelkezésére.

A szakember csapatára hétfőn az idény eddigi legnehezebb feladata vár, az ELTE-BEAC, a Vasas Akadémia, a Cegléd, a PINKK és a Szigetszentmiklós elleni bajnokik után jön az első rangadó, amelyet 18 órától Diósgyőrben vívnak Studer Ágnesék. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!