Darts

2022.10.12. 09:00

Regényi Zoltán volt a legjobb dombóvári a ligában

Nyolcadik helyen végzett összetettben, így ott lehet a budapesti döntőben Regényi Zoltán, a Dombóvári Darts Egyesület versenyzője.

TEOL

Regényi Zoltán (jobbról a második) kiválóan szerepelt a régiós versenyeken

Fotó: Beküldött fotó

Jól teljesítettek a dombóvári nyilasok a Dreher Magyar Darts Liga Dél-Dunántúli versenyei. A Dombóvári Darts Egyesületet 6 versenyző képviselte: Gyeraj Attila, Lovas Bence, Martinka Szabolcs, Regényi Zoltán, Tóth László és Valigura Ádám. A 13 fordulós bajnokság fordulóit többek között Darányban, Komlón, Pécsett és Dombóváron bonyolították le. 

A döntőre a tabella első 9 versenyzője jogosult, melyet november 26-án, Budapesten rendez a Magyar Darts Szövetség. A dombóváriak közül Regényi Zoltán teljesítménye emelkedett ki, aki az előkelő 8. helyen végzett, s ezzel kvalifikálva magát a döntőre. A Dombóvári Labdarúgó Klub futballistájaként is sikeres fiatalember 84 pontos teljesítménnyel vívta ki a döntős szereplés jogát. 

Mint azt megírtuk már, a regionális versenyben a szekszárdiak nyilasa, Adorján Ádám végzett az első helyen! A cikkért kattintson ide!

A dombóvári versenyzők további helyezései a ligában 
14. hely Lovas Bence és Tóth László 56 pont
24. hely Gyeraj Attila 44 pont
43. hely Valigura Ádám 22 pont
86. hely Martinka Szabolcs 2 pont

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!