Tájfutás

2022.11.21. 07:32

Makovinyi Dorottya aranyérmet nyert az Őszi Boróka Kupán

Jól szerepeltek a Paksi SE versenyzői az Ágasegyháza térségében megrendezett Őszi Boróka Kupán. Arany, ezüst és bronz is jutott nekik.

TEOL

Makovinyi Dorottya remek teljesítménnyel nyerte meg a versenyt

Fotó: Beküldött kép

A 2022-es év utolsó kupaversenyén vettek részt Ágasegyháza környékén. A tizenhatodik őszi Boróka Kupa hétvégéjén a futóknak kedvezett az időjárás, így az őszi lombhullás tarkaságában nagyon szép környezetben futhattak a versenyzők. Változatos homokbucka formák, ültetett fenyvesek, füves nyílt és ligetes területek, illetve borókás foltok jellemezték a terepet. A csekély szintkülönbségek miatt itt gyorsabb kilométerátlagokkal lehetett haladni. A paksi csapat pedig ezúttal sem vallott szégyent – írták beszámolójukban.

A kezdők edzői segítséggel vágtak neki a pályáknak, a haladók pedig megpróbálták a lehető legjobb eredményeket elérni. Végül Makovinyi Dorottya N21Br kategóriában elsőként ért célba, Hahn Máriusz F18-ban harmadik, valamint F15-18C-ben Volf Barnabás második, Hahn Bercel pedig harmadik helyezett lett a két nap összetettje alapján. Kiemelendő továbbá a Hahn-ikrek közül Zalán, aki az első napon második helyezést ért el, az összetettben pedig végül csak hajszállal csúszott le a dobogóról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!