Női labdarúgó NB I

2022.11.07. 07:35

Micskó Márk szerint végre kezdenek felnőni ehhez az osztályhoz

Micskó Márk rettentően boldog, hogy csapata megszerezte első győzelmét a Simple Női Ligában.

TEOL

Micskó Márk rendkívül büszke az első győzelmét megszerző csapatára

Fotó: Makovics Kornél

Mint azt hírportálunkon megírtuk, a Szekszárdi WFC 1–0-ra legyőzte a Haladás-Viktóriát a női élvonal 10. fordulójában, s ezzel megszerezte első sikerét a 2022/2023-as bajnokságban. A szekszárdi egylet újonc az NB I-ben, így ez a siker a klubtörténeti is volt. 

A csapat ma nagyon kompakt volt, aminek nagyon örülök. Végre elöl és hátul is rendben voltunk. Igaz, voltak most is hibák, de teljes mértékben megérdemeltük a győzelmet. Ha megvan a pályán az a szív, az az akarat, hogy mi győzni akarunk, akkor megvan az esélyünk, szinte bárki ellen” – nyilatkozta boldogan Micskó Márk, a szekszárdiak vezetőedzője. 

Nagyon sok mérkőzést veszítettünk el annak ellenére, hogy vezettünk. Mindig kicsúszott a végén a győzelem a kezünk közül. Most szerencsére ez nem így alakult. Úgy gondolom, hogy végre kezdünk felnőni ehhez az osztályhoz, nagyon büszke vagyok a lányokra. Ahogy a vereségeket, úgy a győzelmeket is a helyén kell kezelni. Jelenleg mi kis lépésben haladunk a célunk felé, ami a bent maradás” – tette hozzá a szakember. 

A szekszárdiaknak most lesz idejük tovább csiszolni a játékukat, hiszen a bajnokság csak két hét múlva, november 19-én folytatódik, a WFC-re pedig egy miskolci fellépés vár a DVTK otthonában. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!