Történelmi siker

2022.11.05. 16:23

Megszerezte első NB I-es győzelmét a Szekszárdi WFC

Nagy-Cseke Vivien Edina találatával a Szekszárdi WFC 1–0-ra legyőzte a Haladás Viktóriát, ezzel megszerezte első győzelmét a női labdarúgó NB I-ben.

B. S.

Megvan az első szekszárdi győzelem

Forrás: Szekszárdi UFC

Többször is közel volt a történelmi tetthez Micskó Márk fiatal csapata, de valami mindig hibádzott. Aztán három hete a Szeged ellen megszerezték első pontjukat a sárga-feketék az élvonalban (1–1). A múlt heti, Újpest elleni 2–1-es vereség után a vezetőedző úgy fogalmazott, valamit át kell gondolniuk, mert ez így nem mehet tovább. Nos, bármi is történt, bevált, mert szombathelyi Haladás ellen megszerezték első győzelmüket. A sikerhez vezető találatot a félidőben beállt Nagy-Cseke Vivien Edina szerezte a 71. percben.

A szekszárdiak a megszerzett három ponttal elkerültek a sereghajtó helyről, négy pontjukkal a 11. helyen állnak.

Simple Női Liga NB I, 10. forduló

Szekszárdi WFC–Haladás Viktória 1–0 (0–0)
Szekszárd, v.: Sipos K. (Nagy M., Sáfárik)
Szekszárd: Janecz – Prigli (Nagy-Cseke V. E., a szünetben), Rozmis, Acsádi P., Vári – Schell, Kovács Zs. (Hortobágyi, 83.) – Kiss G., Kágyi K., Nádudvari – Kágyi R. (Ezer, a szünetben). Edző: Micskó Márk
Gólszerző: Nagy-Cseke V. E. (71.)   

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!