Teremfoci

2022.11.15. 07:29

Néhány éve már csak szeniorok játszanak a tolnai Alta Ripán

November 18-án kezdődik a megye egyik legrégebbi amatőr teremfoci pontvadászata, az Alta Ripa teremlabdarúgó bajnokság, amelyet immár 35. alkalommal rendeznek meg, a tolnai városi sportcsarnokban.

S. K.

Most még üres, de péntektől újra élettel telik meg a tolnai sportcsarnok

Fotó: Beküldött kép

A patinás sorozatban egykor három osztályban versengtek a csapatok, néhány éve már csak szenior gárdák csapnak össze.

A tavalyi bajnokságot – immár zsinórban negyedszer – az Old Brothers nyerte, fölényesen. Második lett a DZ Hűtéstechnika, harmadik pedig a Bor és Halásztanya.

Fenti három csapat az idei pontvadászatban is indul, vállalva az egekbe szökő energiaárak miatt – a sportcsarnok jelentősen megemelkedett bérleti díjai következtében – drágább nevezési díjat. Rajtuk kívül a tavalyi résztvevők közül a Tolnai Öregfiúk csapata is parkettre lép. A Csel-Szi idén nem nevezett, viszont visszatért az Izomix gárdája, így a 2022-23-as bajnokság ötcsapatos lesz.

A mérkőzéseket péntekenként, este hattól játsszák. Az idei utolsó fordulót decembert 16-án rendezik, a sorozat január 6-án folytatódik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!