Labdarúgó NB III

2022.11.06. 15:20

Öt gólig meg sem állt a szolnokiak ellen az UFC

A Szekszárdi UFC kiütötte a Szolnoki MÁV együttesét az NB III-as focibajnokság Közép csoportja 16. fordulójában.

TEOL

Budai Dávid (középen) kezdte meg a gólgyártást a szolnokiak ellen

Fotó: Makovics Kornél

Az első félidőben még nem tudták feltörni a vendégek védekezését a sárga-feketék, de a szünet után nem volt mese. Az 50. percben Budai Dávid, a 60.-ban 11-esből Rácz Áron volt eredménye, aztán még betalált Gellér Axel Koridon, Péter Dávid és Nagy Zsombor is. A szekszárdiaknak sorozatban már a hatodik mérkőzésük volt ez, amelyen nem szenvedtek vereséget. Hazai pályán pedig egymás után a harmadik meccsüket nyerték meg. 

Öt gólt legutóbb április 13-án szereztek Turi Zsolt tanítványai, akik akkor a Dabas-Gyónt verték meg szintén 5–0-ra, érdekesség, hogy Budai Dávid és Rácz Áron akkor is eredményes volt. A szekszárdiakra – akik sikerükkel a hatodik helyig jöttek előre a tabellán – az őszi idényben három idegenbeli fellépés vár még. A 17. fordulóban, november 13-án az ESMTK vendégei lesznek (kezdés: 13 óra), majd utaznak a Bánk Dalnoki Akadémia, aztán pedig az Iváncsa KSE otthonába. 

NB III, Közép csoport, 16. forduló

Szekszárdi UFC–Szolnoki MÁV 5–0 (0–0)
Szekszárd, v.: Holczebauer F. (Keszthelyi T., Szalai D.). 
Szekszárd: Pomozi – Rácz F. (Kiszely, 66.), Tratnyek, Füredi P., Béla D. (Laczkó K., 74.) – Péter D., Gellér, Rácz Á., Budai D. (Nagy Zs., 74.) – Csernik (Sütő, 74.), Péter A. (Horog, 66.). Vezetőedző: Turi Zsolt. Szolnok: Csáki – Rokszin, Gohér (Kálmán L., 74.), Pinto (Fazekas M., 81.), Tisza, Iván (Dudok, 74.), Lakatos I. (Lukovszky, 81.), Antal G. (Nádházi, 62.), Tömösvári, Lengyel B., Földi M. Vezetőedző: Horváth Csaba. 
Gólszerzők: Budai D. (50.), Rácz Á. (60., 11-esből), Gellér A. (65.), Péter D. (76.), Nagy Zs. (86.). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!