Tisztújítás

2022.11.22. 10:59

Régi-új elnökséget választott a KSC közgyűlése

A Kosárlabda Sport Club Szekszárd november 21-én tartotta tisztújító közgyűlését, ahol a tagság – a beteg Szabó Gergő ügyvezető elnök távollétében – a következő négy éves ciklusra megválasztotta az egyesület elnökségének, felügyelő- és fegyelmi bizottságának tagjait.

TEOL

A KSC Szekszárd régi-új elnökségének a november 21-i közgyűlésen megjelent tagjai (Fotó: KSC Szekszárd)

A közgyűlésen megjelent tagság a korábbi tíz helyett ezúttal tizenkét fős elnökségnek szavazott bizalmat: a meghosszabbított mandátumú jelenlegi elnökségi tagok mellé Gyurkovics János, Szekszárd alpolgármestere, valamint a Bodri Pincészet Borászati Kft. által delegált Pölöte Norbert lép be új tagként. A megválasztott tisztségviselők megbízatása 2026 novemberéig tart – számolt be róla honlapján a klub.

Elnökség: Szabó Gergő ügyvezető elnök, Szűcs Gábor társadalmi elnök, Finta Viktor társadalmi társelnök. Tagok: Böröcz Máté, Fekete László, Gyurkovics János, Némedi Péter, Pölöte Norbert, dr. Sólyom Bódog (örökös tiszteletbeli elnök), Szabó Balázs, Szabó Noémi, Tarr János.

A KSC Szekszárd Felügyelő Bizottságát a következő négy évben Király Viktória elnök vezeti, tagjai Márki Márta és id. Ritter Péter, míg a fegyelmi bizottság ifj. Ritter Péter elnökletével, Murvai Szabolcs és Szalontai Péter bizottsági tagok részvételével működik.

A közgyűlés mindezek mellett elfogadott egy szándéknyilatkozatot, hogy a klub meghatározott célok mentén, saját tulajdonrésszel gazdasági társaságot alapítson. A tagság a cégalapítással kapcsolatos feladatokat az elnökség hatáskörébe delegálta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!