Díjátadó

2022.12.23. 08:05

Kiemelkedő eredményeket elért dombóvári sportolókat ismertek el

Dombóvár Város Önkormányzata és a Dombóvári Sportszövetség a sportegyesületek javaslata alapján 32 tehetséges fiatal munkáját jutalmazta.

TEOL

Harminckét sportoló vehetett át elismerést

Fotó: Beküldött fotó

Szente Csongor és Anczól László a Dombó-Dog Centrum Kutyás Sport Egyesületből, Börcsök Annabella és Palánki Sára a Dombóvári Judo Klub tagjaként, Horváth Eszter, Horváth Dóra, Reizinger Anna és Szaka Szabolcs a Dombóvári Sportiskola Egyesületből vehettek át oklevelet. Reizinger Máté és Fehérvári Csegő kosárlabdázók már Dombóvárról elkerülve küzdenek a szép eredményekért, mindketten a Dombóvári Kosársuli KE növendékei. Iberhardt Bence, Szőke Hédi, Lakatos Lamm Bence, Éva Viktória, Boros Zsóka, Tamás Zsófia, Horváth Alíz a DOVASE tagjaként vehettek át elismerést országos eredményeikért. Nemzetközi mezőnyben elért sikereikért gratuláltak a karatékáknak és ugróköteleseknek, név szerint: Kovács Adriána, Lakatos Lukács, Szabó Dorottya, Ács Zsombor, Szőcs Patrik, Ruzsicska Kristóf, Baranyai Ármin, Gulyás Félix (Dombóvári Karatesuli Egyesület) és Fónai Rebeka, Fridrich Panka, Filotás Petra, Filotás Zsófia, Szabó Emília és Kertész Hajnalka az országos versenyek mellett az idei Európa bajnokságon elért szép szereplésért vehették át a díjat (Jumpers DKSE). Vass Bertalan asztaliteniszező, a Dombóvári Asztalitenisz Club Kh. Egyesület versenyzője is már második alkalommal vehette át az oklevelet kimagasló teljesítményéért.

A díjakat, Pintér Szilárd polgármester és Szabó Csaba, a Sportszövetség elnöke adta át. Utóbbi köszöntőjében kitért a város legnagyobb sportolóinak példaértékű útmutatására, Buzánszky Jenő, Rózsa Norbert és Gulyás Róbert mellett Vindics-Tóth Lili Anna és Halmai Petra olimpiai szereplésére. Pár évvel korábban még ők is dombóvári egyesület tagjaként fogadták az elismerést – emelte ki a Dombóvári Sportszövetség elnöke. Dombóvár büszke a tehetséges fiatalokra és elismeri az edzők, az egyesületben folyó magas színtű munkát, minderre példa az idei év két új díszpolgára. Fazekas Gáspár és Tarr Imre a város születésnapján vehette át a Pro Oppido Dombóvár címet.

Pintér Szilárd polgármester megköszönte a sportolók erőfeszítéseit, kitartását, a szakemberek munkáját és a szülők támogatását. Felhívta a figyelmet az év végi, legnagyobb közös sporteseményre, melyre mind a 32 sportoló az ajándékcsomagban megkapta a rajtszámot és a pólót. A 2022-es év utolsó napja sem telik el mozgás nélkül, a 30. szilveszteri futásra várják az érdeklődőket – foglalta össze a városvezető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!