Kötélugrás

2023.01.25. 07:43

Támogatókat keresnek, hogy megvalósíthassák világbajnoki álmaikat

Olyan támogatókat keres a Jumpers Dombóvári Kötélugró Egyesület, akik segítenék három versenyzőjüket, hogy elindulhassanak a nyári világbajnokságon.

R. G.

Szenzációs hírt kürtölt világgá a dombóvári klub. A Jumpers hét versenyzője is jogot szerzett arra, hogy képviselhesse egyesületét és hazáját a júliusi világbajnokságon. Ugyanakkor azt is írják, hogy az indulás költségeit a klub nem tudja megteremteni, ezért hét versenyzőt semmiképpen sem tudna indítani, de hármat mindenképpen szeretne szerepeltetni Colorado Springsben, a világ legjobbjai között. Mégpedig Szabó Emíliát, Fónai Rebekát, és Fónai Friderikát. Valamennyien a junior korcsoport páros versenyszámaiban, illetve Friderika és Rebeka egyéni versenyszámban is indulnának. 

Az indulás költsége azonban személyenként egymillió forint lenne, az egyesület pedig pár százezerrel tudná segíteni a lányokat. A Futóegerekkel karöltve márciusra egy futóeseményt is szerveznek, amelynek a nevezési díját a világbajnoki szereplésre tennék el, de készülnek még más programmal is, de arról majd később beszélnek. Emellett licitre ajánlottak fel egy ugrókötelet, amelynek az árát szintén az utazásra fordítanák. 

A dombóvári lányok nagyszerűen teljesítettek az elmúlt évben, egyebek mellett az Európa-bajnokságon is ott voltak, de számos hazai, országos és regionális versenyről hoztak haza érmeket, tucatszám aranyat, ezüstöt és bronzot. 

Az ugrókötélre itt lehet licitálni, és itt találja a számlaszámot, amire a támogatását utalhatja!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!