Változás a naptárban

2023.02.10. 10:45

A KSC két bajnokijának időpontja is módosult

A TFSE-MTK-val egy nappal, az SERCO UNI-Győrrel az eredeti időponthoz képest egy héttel később mérkőzik meg Djokics Zseljko együttese.

Berg Sándor

Miklós Melindáék a TFSE-MTK és a Győr ellen is másik időpontban játszanak

Fotó: Mártonfai Dénes

Az Európa-bajnoki selejtezők miatti válogatott szünetet követően jövő héten folytatódik a Tippmix Női NB I-es kosárlabda-bajnokság. A szekszárdiak a TFSE-MTK vendégeként lépnek legközelebb pályára a pontvadászatban, de a Magyar Kupa-negyeddöntő új időpontja miatt az eredetileg február 18-ra kiírt találkozó egy nappal később, február 19-én (vasárnap) 18 órára került át. 

Szintén a kupaszereplés miatt módosult a KSC győriek elleni hazai bajnoki időpontja is. A kisalföldiek február 16-án nem az eredetileg tervezett BKG elleni meccset játsszák le, hanem a Vasas ellen lépnek pályára a Magyar Kupa negyeddöntőjében. A szigetszentmiklósiak ellen elmaradt mérkőzést március 18-án pótolják, ahol eredetileg a Szekszárdhoz utaztak volna. Utóbbi találkozó március 25-re csúszik 18 órás kezdéssel.

Az élvonalbeli bajnokság alapszakaszából még négy forduló van vissza. A 13 győzelemmel és 5 vereséggel jelenleg az ötödik helyen álló szekszárdiak az említett két találkozón kívül február 26-án a címvédő és listavezető Sopron Basket vendégeként lépnek pályára, március 5-én pedig a negyedik NKA Universitas PEAC együttesét fogadják.

Ezen kívül a kupában idegenben a tavalyi döntős Sopron vár Djokics Zseljko együttesére (február 16., 18 óra), az Euroligában pedig még az olasz Virtus Segafredo Bolognához utazik (február 22., 20.30 óra) a csapat, zárásként pedig a lengyel BC Polkowicét (március 1., 18 óra) látja vendégül. Ami biztos, hogy már Victoria Vivians nélkül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!