Felkészülési mérkőzés

2023.02.06. 11:00

Döntetlennel hangolt a bajnoki folytatásra a Paks NB III-as gárdája

A Kaposvár elleni vereséggel kezdte és a somogyiak elleni döntetlennel zárta téli felkészülési időszakát a Paksi FC harmadosztályú csapata.

Berg Sándor

Kindl István javulást vélt felfedezni a kaposváriak elleni első edzőmeccshez képest

Fotó: Molnár Gyula

A három évvel ezelőtt még élvonalbeli, jelenleg az NB III Nyugati csoport középmezőnyéhez tartozó Kaposvár vendégeként tartotta főpróbáját Kindl István együttese. A gól nélküli első félidő után az atomvárosiakhoz télen próbajátékra érkező Ulbert Renátó szerezte a találkozó első gólját, végül a klubnál csapatmenedzseri pozíciót is betöltő Böde Dániel alakította ki a 2–2-es végeredményt.

„Az első, Kaposvár elleni meccsünkhöz képes már sokkal jobb arcát mutatta a csapat, sokkal szervezettebben futballoztunk. Hasznos edzőmeccsen vagyunk túl egy jól felkészített, szervezett csapat ellen, amely nehézzé tette számunkra a találkozót. A játékosaim teljesítményével az első húsz percet leszámítva elégedett vagyok” – értékelte a találkozót Kindl István.

Felkészülési mérkőzés
Kaposvári Rákóczi FC–Paksi FC II 2–2 (0–0)
Kaposvár, v.: Cservölgyi
Paks II: Balázs J. – Osztermajer, Papp Z., Gregor, Görög – Horváth K., Vancsa, Nagy M., Raffael – Böde, Ribár. Cserék: Kovács F. (kapus), Ulbert, Ignácz B., Tóth K., Skripek, Ádám D., Palóka
Gólszerzők: Kálmán Sz. (55.), Heil (82.), illetve Ulbert (51.), Böde (84.)

A paksiak második számú csapata öt edzőmeccset játszott, korábban a Kaposvártól odahaza 3–0-ra kikapott, Mohácson (1–2) és Felcsúton a Puskás Akadémia II-től szintén vereséget szenvedett (1–2), a csoportrivális Szekszárdi UFC-vel pedig 1–1-es döntetlent ért el. Az NB III Közép csoport tavaszi nyitófordulójában, vasárnap 11 órakor a Budapest Honvéd-MFA II vendégei lesznek az atomvárosiak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!