Labdarúgás

2023.01.23. 14:20

Második téli felkészülési mérkőzését is elveszítette az NB III-as Paksi FC

Kindl István megfiatalított együttese a Kaposvári Rákóczi elleni szerdai 3–0-s hazai vereség után ezúttal Mohácson maradt alul.

TEOL

Kindl István, a második számú paksi együttes vezetőedzője

Fotó: Molnár Gyula

A Balázs P. (Herman 70.) – Skripek (Keringer, a szünetben), Osztermájer, Ádám, Gregor – Nagy, Tóth (Máté, aszünetben), Váncsa (Ignácz, a szünetben) – Rafael (Ulbert, a szünetben), Böde D., Palóka összeállításban játszó paksiak Böde Dániel góljával még ki tudtak egyenlíteni a baranyai élvonalban játszó riválisukkal szemben, de a meccs legvégén a hazaiak találtak be. 

„Sajnos az első percben, egy eladott labdát követően adtunk egy ajándék gólt a hazaiaknak. A mérkőzés nagy részében támadtunk, és megannyi helyzetet, ziccert alakítottunk ki. Egyet Böde révén sikerült gólra váltanunk, ám szinte a lefújás pillanatában a Mohács kihasznált egy eladott labdát, így megnyerte a mérkőzést. Szinte teljesen új kerettel álltunk ki erre a mérkőzésre, gárdánk váza az első számú csapatunk edzőmérkőzésére volt hivatalos, aminek nagyon örülünk. Hiányzóinkat még fiatalabbakkal pótoltuk. Hozzáállásban és játékban mind technikailag, mind egyénileg nagy javulást várok a srácoktól” – összegezte a 2–1-re elveszített találkozót Kindl István.

A paksi fiatalokra szerdán újabb mérkőzés vár, mégpedig a hozzájuk hasonlóan az NB III-ban szereplő Szekszárdi UFC vendégeként. 

A Paksi FC II–Kaposvári Rákóczi meccsről itt olvashat – KATTINTSON IDE!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!