Ingyenes!

2023.02.01. 13:30

Meccsjárat indul Pakson a Fradi elleni bajnoki mérkőzésre

Ma este a Ferencváros csapatát fogadja a Paksi FC az OTP Bank Liga negyedik fordulójában.

Gazsó Rita

Ingyenes meccsjárat indul Pakson (Forrás: Paksi Közlekedési Kft.)

A Fehérvári úti stadionban rendezett mérkőzésre a Paksi Közlekedési Kft. ingyenes oda-vissza járatot biztosít a klub szurkolói számára – közölte a társaság. A Paks-Fradi NB I-es összecsapás 18.30-kor kezdődik, a közlekedési társaság ingyenesen igénybe vehető járata a meccs kezdete előtt fél órával érkezik a stadionhoz, amit a Gesztenyés utcáról indítanak, és a várost bejárva összeszedi és a helyszínre szállítja a szurkolókat.

A buszra minden megállóhelyen fel lehet szállni, utasleszállítás azonban csak a végállomáson lehetséges. A lefújást követően természetesen a hazajutásról is a busztársaság gondoskodik. A visszafelé tartó járatra a stadionnál ingyenesen szállhatnak fel a szurkolók. A busz a további megállóhelyeken utast nem vesz fel. A meccsjárat útvonaláról és az egyes megállóhelyekről történő indulás időpontjairól részletesen itt tájékozódhatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!