Labdarúgó NB I

2023.02.12. 10:01

Waltner Róbert: „Nehéz megemészteni egy ilyen vereséget”

A Paksi FC a 92. percig győztesnek tűnt Debrecenben, de a Loki kétszer is betalált a hosszabbításban, és fordított.

TEOL

Paks 20221112 labdarúgás NB1 NBI Paks Újpest UTE fotó Koncz Márton Nemzeti Sport WALTNER RÓBERT

Fotó: Koncz Marton

A paksiak vezetőedzője, Waltner Róbert nehezen találta a szavakat a találkozót követően. A szakember érthetően csalódott volt, de azt mondta, most nem szabad egymásra mutogatniuk, és mielőbb el kell kezdeniük gyűjteni a győzelmeket. 

„Nagyon nehéz erre mit mondani…, van vissza három perc és vezetsz, végül pedig egy iksz sem jön össze…, ez fájó. Egy dolog ugyanakkor biztos: nem szabad egymásra mutogatni ebben a helyzetben! – fogalmazott Waltner Róbert. – Most hibázott egy játékos, máskor más. Mindig ki kell segítenünk egymást, össze kell fognunk. 

Vereség és vereség között is van különbség, amikor kikapsz, mindig rossz, de szinte már egy megnyert meccset elbukni két perc alatt, azt nem kívánom senkinek.

Ezúttal sem szabad lehajtanunk a fejünket, mindenkinek össze kell szednie magát, a következő találkozót meg kell nyerni, mert könnyen gödörbe kerülhetünk. Minél előbb három pontot kell szereznünk, most közel voltunk hozzá, de Debrecenben sosem egyszerű nyerni. Taktikailag jól alkalmazkodtunk, ám az utolsó egy-két percben kihagyott a fegyelem és a koncentráció, így sajnos ezt a borzasztó érzést kell átélnünk” – fogalmazott a paksiak vezetőedzője. 

A DVSC–Paksi FC találkozóról itt írtunk, KATTINTSON IDE!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!