Karate

2023.03.14. 09:27

Aranyakkal megpakolva utaztak haza a fővárosból a bátaszékiek

Kilenc aranyat, öt ezüstöt és egy bronzot hoztak haza a Wado-Kai Országos Bajnokság első fordulójáról a Bátaszék SE karate szakosztályának versenyzői.

TEOL

A bátaszékiek jól szerepeltek a budapesti versenyen

Fotó: Beküldött kép

A bátaszékiek ezúttal egy kisebb létszámú, tizenkilenc fős delegációval utaztak Budapestre, ahol 18 csapat közel négyszáz versenyzője mérte össze tudását. Nagy Ákos tanítványai igen jól szerepeltek, a csapat több mint fele a dobogó legfelső fokán végzett, s további öt ezüst, egy bronz és három negyedik helyezés is a csapat neve mellé került.

„Örülünk neki, hogy a BSE ilyen jól helyt állt jobbára utánpótlás versenyzőkből kiállított csapatával, és az eredmények is azt mutatják, hogy jó az irány. A videóanyagokat visszanézve, a támadások pontosságán, sokszínűségén és helyzetkialakítások időtartamán azért bőven van mit dolgozni” – összegzett Nagy Ákos vezetőedző, akinek a munkáját Kaszás Maja, Mendi Noémi, Kovács Zoltán, Antal János segítette, Babos Csaba és Gill Dóra pedig bíróként járult hozzá a verseny sikerességéhez.   

Eredmények, 1. helyezettek: Gill Dóra (kumite), Kovács Zoltán (kumite), Nagy-Jánosi Bátor (kumite), Pesti Ábel (kumite), Péter Anna (kumite), Péter Panna (kumite), Pfeifer Mira (kata), Sárközi Mirella (kumite), Varga Máté (kumite).
2. helyezettek: Ambrus Márton (kumite), Gál Bence (kumite), Pfeifer Mira (kumite), Rózsahegyi Viktória (kumite), Vörös Botond (kumite).
3. helyezett: Nagy-Jánosi Bátor (kata).
4. helyezettek: Bóta Bence (kata), Gál Bence (kata), Szabó Balázs (kata). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!