Férfi futsal NB II

2023.04.25. 10:59

Egy félidő után úgy tűnt, álomszerű lesz Ágics Péter bemutatkozása

Hiába vezetett az első félidőben 3–1-re a 2F-Bau Tolna-Mözs az Asterix-Érd ellen, a vendégek a második játékrészben fordítottak és győztek.

R. G.

Paksi Dániel (fehérben) is betalált

Fotó: Kiss Albert

Álomszerűen indult Ágics Péter edzői karrierje a tolnai futsalcsapatnál. A tizedik percben Gödör Milán, a tizenegyedikben Paksi Dániel talált be az érdiek kapujába. Nagyon jól kezdett a Tolna-Mözs, amely a vendégek szépítése után Keszthelyi György révén ismét betalált, így megnyugtató, 3–1-es vezetéssel mehetett a nagyszünetre. Sajnos az előny gyorsan elolvadt, öt perc alatt hármat lőttek a vendégek, akik így már 4–3-ra vezettek. Nagy meccs kerekedett ki az összecsapásból, amelyet végül újabb gólváltások után 7–5-re a látogatók nyertek meg. Nagyon kellett volna a siker a bennmaradásért harcoló Tolnának, de csüggedésre nincs ok, még öt meccsük van a javításra. 

Férfi futsal NB II, Nyugati csoport, alsóház, 5. forduló
2F-Bau Tolna-Mözs–Asterix-Érd 5–7 (3–1)
Tolna, városi sportcsarnok, V: Strehó E. (Kondákor T., Fábián B.). Tolna-Mözs: Merkl D. – Keszthelyi, Laczkó, Ágics, Paksi D. Csere: Gödör M., Kneller, Hekfusz D., Tóth D., Szabó G., Hekfusz R. Edző: Ágics Péter. Gólszerzők: Gödör M. (10., 33.), Paksi D. (11.), Keszthelyi (17.), Laczkó (39.), illetve Kovács A. (16., 23.), Szabó K. (25., 32.), Borka (28.), Viza (35.), Kozák (39.). 

További eredmények: Dunaújváros Futsal–Kisép Szigetszentmilós 2–3 (a dunaújvárosi gólokat az FC Dunaföldvár nagypályás csapatában játszó Szedmák Roland, és a Bölcskei SE korábbi játékosa, Kiss Patrik szerezte), Tihanyi FC–Hidegkúti SC 5–0. 

Az állás: 1. Tihany 17, 2. Dunaújváros 17, 3. Szigetszentmiklós 14, 4. Érd 8, 5. Tolna-Mözs 7, 6. Hidegkút 2 ponttal. 

A tolnaiak pénteken 19 órától a dunaújvárosiak vendégei lesznek. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!