Férfi kosárlabda NB II

2023.04.05. 07:34

Egyszer fent, egyszer lent – ilyen most a dombóváriak szezonja

Egyszer fent, egyszer lent – tartja a mondás, s ez tökéletesen illik most az NB II-ben szereplő dombóvári kosárcsapatra.

TEOL

Szilágyi Tamás együttese két hete 110–71-re lelépte a nagykanizsaiakat, legutóbb pedig hasonlóan simán kikapott a PTE-PEAC otthonában. Ami a kanizsaiak ellen sikerült, az sehogy sem akart összejönni most a baranyaiak ellen, akik minden tekintetben jobbnak bizonyultak a DKKE-nél. 

„Dolgozunk tovább, hogy minél jobb eredményt érjünk el és elkezdjük építeni a következő szezon csapatát, hisz Dombóvárra kell profi kosárlabda! Tartozunk annyival az idei szezon után a nézőknek, szurkolóknak, hogy egy igazán ütős csapat szálljon harcba jövőre a dobogó legfelső fokáért” – fogalmazta meg markáns véleményét Szilágyi Tamás. 

Férfi NB II, Nyugati csoport, a 12. fordulóban
PTE-PEAC–Dombóvári Kosársuli KE 90–58 (21–15, 19–15, 23–14, 27–14)
Dombóvár: Takács A., Hadnagy B. 5/3, Kőnig R. 16/9, Tóth V. 12, Pölöske K. 2. Csere: Kalocsa L. 3, Laufer G. 9/3, Roósz R. 2, Barabás Á. 6, Katatics K., Lép A. 3, Monostori Á. 

A dombóváriakra most egy viszonylag hosszabb szünet vár, lehet rendezni a sorokat és felkészülni a bajnokságból még visszalévő három taálkozóra. Pölöske Kornélék április 28-án Celldömölkre a CVSE Vulkán Fürdő csapatához látogatnak, majd két hazai meccsel zárják az idényt: május 12-én a NeoSport Kozármisleny, május 20-án pedig a Radobasket látogat a Szuhay Sportcentrumba. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!