Teol.hu podcast

2023.04.05. 17:01

Elődöntőt játszik a KSC a Sopron ellen

Már elérhető a teol.hu hírportál friss podcastje a honlap felületén és az ismert nagy gyűjtő weboldalakon is.

F. V.

A téma ezúttal sportos, azon belül is női kosárlabda: múlt pénteken az NKA Universitas PEAC másodszori legyőzésével a bajnokság elődöntőjébe jutott az Atomerőmű KSC Szekszárd csapata. Djokics Zseljko együttese a címvédő Sopron Baskettel játszik az ugyancsak két sikerig tartó párharcban, melynek első felvonása április 6-án, csütörtökön 18 órakor kezdődik a Hűség Városában. A második mérkőzést Húsvéthétfőn rendezik 17 órai kezdettel a szekszárdi városi sportcsarnokban. 

A bajnoki elődöntőt vívó Atomerőmű KSC Szekszárd klubvezetői, Szabó Noémi és Szabó Gergő voltak Finta Viktor vendégei a TEOL.hu podcast csatornájának legújabb adásában (Fotó: Mártonfai D.) 

Vajon az  elődöntőbe jutás csupán a minimum elvárás teljesítése, avagy meglepetés a javából? Mit gondolnak erről a klub vezetői, Szabó Noémi szakmai- és sportigazgató, valamint Szabó Gergő ügyvezető elnök?  Velük beszélgettünk szerdán délelőtt. 

S hogy ne áruljunk teljesen zsákbamacskát, annyit leírhatunk, hogy vendégeink értékelik a komplett eddigi idényt: így szó esik Victoria Vivians távozásáról, Ruthy Hebard áldott állapotáról, a Fenerbahce felett aratott sikerről az Euroligában, a görög Olympiakosz elleni pireuszi és a TFSE elleni városmajori vereségről, az elmaradt majd bepótolt szurkolói ankétról, valamint arról is, hogy nem feltett kezekkel utaznak Krnjics Száráék Sopronba. Azért sem, mert minden számítás szerint kétszer könnyebb lehet egy párharc során megverni a bitang erős zöld-sárga gárdát, mint háromszor.

A beszélgetés az alábbi linkek bármelyikén meghallgatható.

A Teol.hu podcast csatornájának korábbi adásait pedig itt találja. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!