Kajak-kenu

2023.04.07. 13:24

Négy aranyérmet hoztak haza a tolnai fiatalok Bezdánból

Négy tolnai kajakos is a dobogó legfelső fokára állhatott a bezdáni regattán, tájékoztatta hírportálunkat Barina József mesteredző.

TEOL

Ahogy azt az elmúlt években már megszokhattuk, a négy ország tizenhárom egyesülete között idén is ott volt a szerbiai Bezdánban megrendezett regattán a Tolnai Kajak-Kenu Sportegyesület. Az immáron 33. alkalommal megrendezett versenyen négy tolnainak is sikerült felállnia a dobogó legfelső fokára. 

Barina Bence Márton

Aranyérmes lett Gyöngyösi József (U9), Táborfi Márk (U10), Barina Bence Márton (U11) és Mészáros Máté (U15-U16). Sallai Péternek (U13) ezüstérmet akasztottak a nyakába, Szabó Luca (U11), Nyul Brigitta (U13), Mármarosi Noel (U13) és Szakály Vanda (U12) pedig bronzot szerzett. Szabó Erik (U12) és Strelenczky Eszter (U14) a negyedik, Babos Viktor (U12) és Kuti Ákos (U11) ötödik lett. 

Mészáros Máté

A tolnaiak harmincegy fővel utaztak el a versenyre, amelyen csak kétezer méteres távon mérték össze tudásukat az indulók. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!