AutóCity Megyei I. osztály

2023.05.13. 19:20

Kettőből kettő: a kupa után a bajnokságban is legyőzte a Bölcske a tevelieket

A szerdai kupamérkőzés után az AutóCity Megyei I. osztályú bajnokságban a Bölcskei SE nagyobb különbséggel, 8–3-ra győzte le a Teveli Medosz SE-t.

TEOL

Szili István duplázott a Tevel ellen

Fotó: Molnár Gyula

Szerdán a Tolna Megyei Kupa nyitófordulóban, ugyanezzel a leosztással találkoztak egymással a csapatok, abból az összecsapásból a Bölcske jött ki győztesen (3–1). A hétközi végeredmény már a hetedik percben kialakult a bajnokin, a gólban gazdag első félidő után már csak a vendéglátó szerzett gólt, így magabiztosan győzött.

A Bölcske sikerével a vesztett pontok tekintetében egálra áll a harmadik Dombóvárral és a negyedik Bátaszékkel, míg a Tevel maradt a hatodik helyen, egyenlő pontszámmal a mögötte álló kakasdiakkal.

AutóCity Megyei I. osztály, 25. forduló
Bölcskei SE–Teveli Medosz SE 8–3 (5–3)
Bölcske, v.: Szabó P. (Debreceni K., Hauck)
Bölcske: Bildhéber B. – Hanol (Rodenbücher, a szünetben), Fenyősi (Nagy I., 59.), Parádi, Vámosi A. (Hajdók, 63.) – Kovács E., Blatt, Szili I. (Benke, 74.) – Farsang P., Süvöltös A. (Balogh K., 81.), Horváth M. Edző: Farsang János
Tevel: Vecsei R. – Jákob J., Kuti, Bakó V., Gödör – Reichert A., Laták, Bajusz K. (Schiszler, 71.), Borda – Simon T., Szentes (Felföldi I., 66.). Játékos-edző: Simon József
Gólszerző: Szili I. (4., 7.), Blatt (3.), Vámosi A. (11.), Süvöltös A. (34.), Rodenbücher (69., 11-esből), Horváth M. (80.), Nagy I. (90.), illetve Reichert A. (30., 32., az első 11-esből), Gödör (5.).
Kiállítva: Kuti (69.)

A forduló korábbi mérkőzésén a listavezető Dunaföldvár 7–2-re győzte le a Bátaszéket. A Bonyhád VLC–Dombóvár találkozót vasárnap 17 órakor játsszák. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!