Megyei II. osztály

2023.05.14. 09:45

Közelebb került a bajnoki címhez az aranycsatát megnyerő Nagymányok

A listavezető Nagymányoki SE hazai pályán 3–1-re legyőzte üldözőjét, a Mórágyi SE-t, ezzel nagy lépést tett a bajnoki cím megnyerése felé a megyei II. osztályú focibajnokságban.

B. S.

A nagymányoki Losonci Tamás és a mórágyi Fürst József csatázik

Fotó: Mártonfai Dénes

Kovács Kevin találatával korán vezetést szereztek a mórágyiak, de a kevesebb meghatározó játékosát nélkülöző hazaiak a második félidőben fordítani tudtak. A Nagymányok így nemcsak egy meccsel kevesebbet játszva, de már három pont előnnyel vezeti a bajnokságot üldözője előtt.

A bronzcsatán a házigazda Fadd 5–1-re kiütötte a több alapemberét nélkülöző Tolnát, amivel visszavette riválisától a harmadik helyet. A sereghajtó Simontornya nyolc gólt hozó mérkőzésen játszott döntetlent a kölesdiekkel.

Megyei II. osztály, 23. forduló
Nagymányoki SE–Mórágyi SE 3–1 (1–1). Nagymányok, v.: Éreth (Verbászi, Mihálovics). Gólszerző: Sztojka Cs. (25.), Illés Á. (65.), Lajos D. (68.), illetve Kovács K. (5.). Kiállítva: Fürst (85., Mórágy)
Faddi SE–Tolna VFC 5–1 (1–0). Fadd, v.: Farkas R. (Szabó J., Dolmány). Gólszerző: Gerendai G. (41.), Szatmári (50.), Hostyánszki M. (57.), Fehér K. (86.), Szabó B. (93.), illetve Csontos (52.)
Simontornya TC–Zönge SE 4–4 (3–2). Simontornya, v.: Lengyel S. (Kapéter J., Berengyán). Gólszerző: Ambrus L. (18., 24., a második 11-esből), Koncz (30.), Kollár A. (58.), illetve Györgye E. (13., 54., a második 11-esből), Pilisi (5.), Horváth K. (69.)

A Tengelici SE–ASE Paks és a Bonyhád-Börzsöny SE–Madocsa SE mérkőzést vasárnap 17 órakor rendezik. Az Aparhanti SE és a Kisdorogi FC szabadnapos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!