Strandfoci

2023.06.16. 16:00

A Bonyhád BFC Öregfiúk is pályára lép hétvégén Balatonlellén

Hétvégén a Bonyhád BFC öregfiúk és felnőtt strandlabdarúgó csapata is pályára lép Balatonlellén.

Berg Sándor

Jaksa Péter (sárgában) is erősíti a bonyhádiak felnőttcsapatát

Forrás: Bonyhád BFC

Ha nyár, akkor strandlabdarúgás, ha pedig strandlabdarúgás, akkor Bonyhád BFC. A völgységi klub duplázik hétvégén a balatonlellei Napfény Strandon, ahol szombaton az öregfiúké, vasárnap a felnőtteké lesz a főszerep.

A szeniorok tavaly bronzérmet szereztek a bajnokságban, de több hiányzója és az erős mezőny miatt idén a dobogó elérése is nehéz feladatnak tűnik. A hat csapatos kiírásban ott lesz az előző két év győztese, a Blue Jeans, az előző kiírás ezüstérmese, a szigetvári Keresztes Lovagok, a Simonyi Gábor fémjelezte Doppos-Pala FC, valamint a strandfoci rekordbajnoka, a Goldwin, mely gyakorlatilag a tíz évvel ezelőtti válogatottal (többek között Besenyei Ferenc, Fekete Viktor, Berkes László, Ughy Márk) érkezik. A bonyhádiak névsora sem lesz azért gyenge, Bölcsföldi Zoltán együttesét erősíti majd Kurucsai Kornél, Máté Norbert, Jaksa Péter, Bodó József, Sebestyén Miklós, György Attila, Takács Norbert, Ettig László és a Baranya megyei I. osztály idei gólkirálya, Tóth Adrián.

Megfiatalított felnőttcsapattal utazik vasárnap Balatonlellére a BBFC, mely így is a kupa esélyesei közé tartozik. Keretében ott lesz a Szlovákia ellen gólt szerző Szász Dávid és Genczler Kornél, valamint a felkészülési mérkőzésen a válogatottban bemutatkozó Szabó Szilárd és Sásdi András is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!