Röplabda

2023.06.13. 07:10

A következő szezonban is a bajnokot erősíti Baróti Árpád

A férfi röplabda Extraliga 2023/2024-es idényében is a Fino Kaposvár csapatában szerepel majd a bonyhádi születésű Baróti Árpád.

TEOL

Baróti Árpád marad Kaposváron

Fotó: Földi Imre

A somogyi klub közösségi oldalán jelentette be a hírt, miszerint megállapodtak a folytatásról a 42-szeres válogatott feladóátlóval, Baróti Árpáddal, aki így a jövőben is a kaposvári sikerekért harcol majd. A 31 éves, bonyhádi születésű játékos januárban több, mint tíz év után szerződött haza, s bár a kilenc hónapos kihagyás a kezdetekben meglátszott a játékán, a szezon végén együttese egyik legjobbjaként ünnepelhetett bajnoki címet. A Kaposvár a rájátszásban a DEAC-ot, a címvédő Pénzügyőrt, majd a fináléban a MÁV Előrét győzte le, amivel hat év után ült fel a magyar élvonal trónjára.

Baróti Árpád szülővárosában ismerkedett meg a röplabdával, de Dunaújvárosban kezdte pályafutását, 2010 után pedig januárig csak külföldi csapatokban játszott: megfordult Olaszországban, Dél-Koreában, Németországban, Franciaországban, Törökországban, Japánban, legutóbb pedig Lengyelországban.

A mezőnyből nemcsak tudásával, de 206 centiméretével is kiemelkedő Baróti Árpáddal nemrég podcast műsorunkban beszélgettünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!