Látogatás

2023.06.13. 19:11

Erdei Zsolt kiváló vörösborokkal koccintott a szekszárdi Bodri Birtokon

Dr. Bodri István, s ezáltal a Bodri Birtok vendégszeretetét élvezhette Erdei Zsolt korábbi profi világbajnok ökölvívó.

R. G.

Erdei Zsolt, dr. Bodri István és Halász Gábor

Fotó: Makovics Kornél

Mint arról hírportálunkon már írtunk, több száz fiatalnak tartott szabadtéri bokszedzést hétfőn Erdei Zsolt Szekszárdon, a városi sportcsarnok előtti téren. A népszerű Madár – aki amatőrként olimpiai bronzérmes, világbajnoki és Európa-bajnoki aranyérmes is volt, s profiként félhehézsúlyban és cirkálósúlyban is világbajnoki címet tudott szerezni – az Unio Box Team és Halász Gábor meghívására érkezett a tolnai vármegyeszékhelyre, hogy népszerűsítse egy kicsit az ökölvívást. 

A legértékesebb palackokat is szemügye vette a korábbi profi világbajnok (Fotó: M. K.)

Az intenzív és pörgős másfél órás foglalkozás után aztán dr. Bodri István meghívására a Bodri Birtokra is ellátogatott. Erdeit maga az ügyvezető kalauzolta a birtokon, ahol egy kis pincelátogatás után nemcsak egy ízletes ebédet fogyaszthatott el, de kiváló vörösborokkal is koccinthatott. „Nagyon szeretem a jó bort, s itt tényleg a legjobbakból fogyaszthattam” – húzta alá Erdei, aki útravalóul a pincészet legjobb borait vihette magával, hogy ne csak a bokszedzés miatt maradjon emlékezetes számára a szekszárdi kiruccanás. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!