Labdarúgás

2023.06.17. 17:13

Hat találkozóval hangol az NB III-as szezon rajtjára a Szekszárdi UFC

Hat felkészülési mérkőzéssel hangol a 2023/2024-es NB III-as bajnokságra a Szekszárdi UFC együttese.

TEOL

Arena Ármin (20-as) és a szekszárdiak július elsején már edzőmeccset játszanak

Fotó: Mártonfai Dénes

Négy tolnai csapatért szoríthatunk a július végén kezdődő szezonban az NB III-as bajnokságban. A Szekszárdi UFC, a Paksi FC II és a Majosi SE mellett újoncként az FC Dunaföldvár is a harmadik vonalban szerepel majd. Az előző idényben tizenharmadik helyen végző szekszárdiak hat felkészülési találkozóval hangolnak majd a július 30-i bajnoki rajtra. Turi Zsolt alakulata öt alkalommal idegenben játszik és csupán a főpróbán, a rajt előtti utolsó összecsapáson lép pályára saját közönsége előtt. A sárga-feketék a PTE-PEAC-val, a Majosi SE-vel, a Jánoshalmi FC-vel, a Paksi FC II-vel, a Dunaújvárossal és a Gárdonnyal mérik össze tudásukat a felkészülési időszakban. 

A szekszárdiak edzőmérkőzései
Július 1., szombat: PTE-PEAC–Szekszárdi UFC 11 óra. Július 8., szombat: Majosi SE–Szekszárdi UFC. Július 12., szerda: Jánoshalmi FC–Szekszárdi UFC 18.30 óra. Július 15., szombat: Paksi FC II–Szekszárdi UFC 11 óra. Július 19., szerda: Dunaújváros–Szekszárdi UFC 17.30 óra. Július 23., vasárnap: Szekszárdi UFC–Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő. Két találkozó kezdési időpontja még szervezés alatt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!