Lovassport

2023.06.03. 18:33

Magyar félvér lovak is versenyeznek a Regölyi Lovasnapon

Két napon át tart a XXI. Regölyi Lovasnap, amelynek június harmadikán és negyedikén, szombaton és vasárnap ad otthont a helyi Lovaspálya.

Brunner Mónika

A C kategóriás Kettesfogathajtó Tolna vármegyei bajnokság 3. fordulójának szombati versenyei reggel nyolc órakor kezdődtek. Kelemen Ákos, a Regölyi Lovassport Egyesület elnöke tájékoztatta lapunkat, hogy a szombati napra harmincnyolcan, a vasárnapira tizenkilencen neveztek. Minden versenyző lovai orvosi vizsgálaton átesett egészséges lovak, például lipicai és magyar félvér lovak. 

Fotó: Mártonfai Dénes

A vasárnapi verseny a Dél-Dunántúli kombinált fogathajtó bajnokság harmadik fordulója lesz, amely során a versenyzőknek dönthető akadályokon kell majd áthaladniuk. 

A XXI. Regölyi Lovasnapról hamarosan bővebben is tudósítunk!

Mint arról szintén beszámoltunk, ugyancsak szombaton első alkalommal tartottak Elővágtát Tolnában. Az Őcsényi Vágta - a Nemzeti Vágta előfutamai június harmadikán, szombaton estig tartanak, este nyolc órakor várható eredményhirdetés. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!