Kosárlabda

2023.06.22. 18:35

Megköszönte szponzorainak a támogatást az Atomerőmű KSC Szekszárd

Immáron nyolcadik alkalommal hívta meg támogatóit egy kötetlen beszélgetésre és vacsorára az Atomerőmű KSC Szekszárd női kosárcsapatának vezetése.

TEOL

Fotó: Denes Martonfai

Jó volt a hangulat szerdán este a Bodri Birtokon. Az Atomerőmű KSC Szekszárd hagyományosan itt tartja szezonzáró szponzori fogadását, amely idén immáron a nyolcadik volt a sorban. 

A téma természetesen ezúttal is a mögöttünk hagyott esztendő volt. Mondhatni, hogy viszontagságos szezont hagyott maga mögött a klub, amely a bajnokságban most nem tudott érmet szerezni, de a negyedik hely a szezon közbeni törtésések – légiósok távozása, anyagi nehézségek – fényében igenis megbecsülendő. Ezt hangsúlyozta beszédében Szabó Noémi szakmai és sportigazgató, aki Jenson Button legendás Forma-1-es autóversenyző szavaival indított, mondván, hogy „amikor mélyponton vagy, akkor kell erősnek és pozitívnak maradni.” 

A klubvezető büszkén beszélt arról, hogy a klub egymás után a második idényében mérethette meg magát a legrangosabb kupasorozatban, az Euroligában – ahol ugyebár nagy bravúrt bemutatva a későbbi győztes török Fenerbahcét is felülmúlta. Az  utánpótlás sikerei sem maradtak ki az értékelésből, a serdülő csapat aranyérme tette emlékezetessé a szezon végét, de összességében sok minden másnak is lehetett örülni az egyik legjobb nevelő klub háza táján (jelenleg is tart a KSC tábora a sportcsarnokban, ahol közel nyolcvan gyermekkel igyekeznek megszerettetni a kosárlabdázást). 

A most zajló Európa-bajnokság kapcsán kiemelte, hogy a saját nevelésű Studer Ágnes, valamint Goree Cyesha, Kiss Virág és Horváth Bernadett révén a KSC Szekszárd is jelentős részt vállalt eddig a magyar együttes sikereiből.

A sok-sok emlékezetes fotó és videó megtekintése után nem maradt el a vendégek megajándékozása sem. 

„A legkisebb szponzorunktól a legnagyobbig mindenkinek köszönjük azt az anyagi és erkölcsi támogatást, amit a klubnak nyújtottatok az egész szezonban. Nagyon hálásak vagyunk érte mindannyiótoknak, nélkületek ugyanis nem tarthatna ott a KSC Szekszárd, ahol tart” – hangsúlyozta Szabó Noémi.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!