Kosárlabda

2023.06.09. 19:59

Nagy meccsen egy utolsó másodperces kosár döntött a spanyolok javára

Az Európa-bajnokságra készülő magyar női válogatott nagyot küzdött a spanyolok elleni pénteki felkészülési mérkőzésen, de a címvédő 65–63-ra megnyerte a soproni összecsapást.

TEOL

Goree Cyesha dob kosárra a felkészülési találkozón

Fotó: Katona Tibor

A magyar együttesben két volt KSC Szekszárd-játékos, Studer Ágnes és Goree Cyesha is helyet kapott. Előbbi 10, utóbbi 8 pontot tett a közösbe. A magyar gárda legeredményesebbjének a 12 pontig jutó kapitány, Dubei Debóra bizonyult, Studerhez hasonlóan Kiss Virág szintén 10 pontot szerzett. 

A spanyol együttesből a maga 23 pontjával magasan kiemelkedett Alba Torrens. Székely Norbert csapata szombat este (17 óra, M4) újfent összecsap a spanyolokkal a soproni Novomatic Arénában. 

Az Európa-bajnokságot június 15. és 25. között rendezik Izraelben és Szlovéniában. A magyarok Ljubljanában játsszák csoportmeccseiket, mégpedig a szlovákokkal, a törökökkel és a szerbekkel . A szlovéniai viadal június 25-ig tart.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!