Labdarúgás

2023.07.13. 11:56

A korai majosi gólra öttel felelt az NB II-es Pécsi MFC – képgalériával!

Idén sem maradt el a pécsiek és a majosiak edzőmeccse, amely mindkét fél számára tanulságos volt.

Teol.hu

Kovács László (feketében) próbálja megállítani pécsi ellenfelét

Fotó: Laufer László

Az alakulóban lévő Bonyhád-Majos a harmadik felkészülési mérkőzését játszotta a nyáron. Kardos Ernő alakulata több új igazolással a soraiban az NB II-es Pécsi MFC vendégeként lépett pályára – mondhatni, ahogy azt megszokhattuk. Némi meglepetésre a majosiak gyorsan meg is szerezték a vezetést, de aztán beindult a Pécs, amely végül öt gólig meg sem állt. Az eredmény ellenére jó kis meccset hoztak le a majosiak, Kardos Ernő a meccs után azt mondta, az első félidei játék talán a legjobb volt, amióta a csapatnál dolgozik. Ezzel a játékrésszel minden szempontból elégedett volt a szakember. 

A Bonyhád-Majos korábban a Kozármislenytől 5–2-re, a Szekszárdi UFC-től pedig 3–1-re kapott ki, de igazból ezeknek az eredményeknek nincs jelentőségük, a mérkőzések célja, hogy a szakvezetés a rajtig minél átfogóbb képet kapjon, hogy a lehető legerősebb és legjobb csapat futhasson ki a pályára a 2023/2024-es szezon nyitányán. 

Felkészülési mérkőzés
Pécsi MFC–Bonyhád-Majos 5–1 (1–1)
PMFC: Varasdi (Varga D., 80.) – Svedyuk (Terbe, 46.), Rácz (Miklós, 46.), Pejovics (Takács, 46.), Majnovics (Varga B., 46.) – Gyurkits (Bachesz, 46.), Szeles (Demeter, 46.), Bukovics (Kártik, 46.) – Harsányi (Vas, 46.), Hornyák (Gera, 32.), Szabó (Orbán, 46.). Vezetőedző: Weitner Ádám.
Bonyhád-Majos: Bonnyai (Budzsáklia, 46.) – Széles, Vető (Rituper, 46.), Preininger (Bányai, 46.), Mácsik M. (Nagy N., 46.) – Simó (Pólics, 46.), Pál A. – Lőrinc (Mácsik, 46.), Kovács (Jerkovic, 46.), Kugli – Pál M. Vezetőedző: Kardos Ernő.
Gól: Gyurkits (45.), Gera (59., büntetőből), Orbán (64.), Miklós (71.), Bachesz (82.), illetve Vető (18.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!