Funkcionális fitnesz

2023.07.10. 07:07

Aranyból, ezüstből és bronzból is jutott a dombóvári gyerekeknek

Nagyon jól szerepeltek a dombóvári Z2 Cross Gym fiataljai a Szegeden megrendezett gyermek országos funkcionális fitnesz versenyen.

Teol.hu

Különleges nap ez a mai, első alkalommal jöttünk gyermek országos funkcionális fitnesz versenyre. Nem is akármilyen helyszínen zajlik, Szeged mellett a Sun City Wakeboard központban a The Best Crossfighter szervezésében. Nagyon büszkék vagyunk „kis” csapatunkra, 14 sportolónk indul különböző kategóriákban, és mindenkinek négy tesztet kell teljesíteni a nap folyamán – írták a közösségi oldalon.

Annyit kértünk mindenkitől, hogy élvezzék a versenyt – ami a többség számára az életük első versenyét jelentette –, és arra figyeljenek, hogy szabályosan végezzék a gyakorlatokat. Mindezekkel együtt szuper eredmények is születtek, nagyon ügyesen és gyorsan mentek a gyerekek minden futamban! – összegezte a versenyt az egyesület. 

A versenyzőknek több feladatot kellett teljesíteniük, volt közte futás, ingafutás, felülés, függeszkedés, guggolás, ugrókötelezés és medicinlabdázás. A dombóvári gyerekek két aranyat, három ezüstöt és hat bronzérmet szereztek. 

A dombóváriak eredményei: 
1. helyezettek: Magyari Fanni (9-11), Palánki Sára (12-14). 2. helyezettek: Geller Ákos (9-11), Palánki Lujza (9-11), Gelencsér Vince (12-14). 3. helyezettek: Gábor Milla (6-8), Horváth Bálint (9-11), Kiss Kíra (9-11), Pávkovits András (12-14), Pávkovits Gyöngyvér (12-14), Csalló Blanka (15-17). 4. helyezett: Kovács Jázmin (12-14). 6. helyezett: Sáreczki Ádám (12-14). 7. helyezett: Bálint Zsófia (12-14). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!