Labdarúgás

2023.07.22. 15:04

Bognár György: „Ellenfelünk elég sokat keménykedett!”

Bognár György, a Paksi FC vezetőedzője szerint főpróbának tökéletesen megfelelt a szaúdi Al-Fayha FC elleni edzőmeccsük.

Teol.hu

Bognár György, a Paksi FC vezetőedzője

Fotó: Molnár Gyula

Az izraeli Maccabi Petah Tikva (3–2) és a román Csíkszereda (5–2) után a szaúd-arábiai Al-Fayha FC-t is megverte a Szlovéniában edzőtáborozó Paksi FC. 

„Zuhogó esőben játszottunk, ami nem kedvezett a pálya minőségének. Brusztos mérkőzés volt, mert ellenfelünk elég sokat keménykedett – mondta Bognár György, az atomvárosiak vezetőedzője. – Volt egy-két komoly belépő a találkozón, de végül azért kulturáltan lement a kilencven perc. A második játékrészre elállt az eső, viszont a pálya talaja ettől nem lett jobb. Voltak jó periódusaink, helyzeteink, szép gólokat szereztünk, Könyves Norbert gyönyörű, Böde Dániel győztes találatot szerzett. Kiváló csapattal játszottunk, többek között nigériai válogatott center, szerb válogatott kapus, brazil balszélső alkotta az Al-Fayha keretét. Mérkőzésünk elérte a célját, a főpróbának is megfelelt, szerencsére most már nem sérült meg senki, egyedül Vas Gábor pihent izomfáradtság miatt” – tette hozzá a szakember.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!