Labdarúgás

2023.07.07. 14:12

Kész az NB III-as sorsolás, Majos–Paks meccsel rajtol az idény

A Majosi SE a Paksi FC második számú csapatát fogadja a 2023/2024-es NB III-as focibajnokság nyitányán.

Teol.hu

Kugli Ákos először a paksiak elleni vármegyei rangadón adhatja középre a labdát

Fotó: Makovics Kornél

Vármegyei rangadóval kezdődik a 2023/2024-es idény az átszervezett NB III-as bajnokságban. A Délnyugati csoport első fordulójában, július 30-án a Majosi SE a Paksi FC második számú csapatát fogadja. Az újonc FC Dunaföldvár az Iváncsa KSE vendége lesz, míg a Szekszárdi UFC a Ferencváros második számú csapatának vendégeként nyitja az új idényt. A második fordulóban, augusztus másodikán ismét jön egy megyei rangadó: a Szekszárdi UFC a Majost fogadja. A 25 év után az NB III-ba visszajutó dunaföldváriak a második körben mutatkoznak be hazai pályán, mégpedig vérbeli szomszédvári rangadón a Dunaújváros FC ellen. A földváriak az első vármegyei rangadójukat a paksiak második számú csapatával játsszák, mégpedig a 11. fordulóban, október 15-én. A 12. fordulóban, október 22-én jön a Szekszárd–Dunaföldvár meccs, november ötödikén, a 14. fordulóban pedig dupla rangadót játszanak: a Majos a Dunaföldvárt a Szekszárd pedig a Paks tartalékjait fogadja. A 16. fordulóban jön a Paks II–Majos, a 17. körben, az ősz zárásaként pedig a Majos–Szekszárd találkozó.  

NB III, Dél-Nyugati csoport 
1. forduló, július 30., vasárnap: Majosi SE–Paksi FC II, Iváncsa KSE–FC Dunaföldvár, Ferencvárosi TC II–Szekszárdi UFC, Érdi VSE–Fehérvár FC II, Kaposvári Rákóczi–Szentlőrinc SE, Mohácsi TE–Pécsi EAC, Dunaújváros FC–Gárdonyi VSC, MTK Budapest II–FC Nagykanizsa. 

2. forduló, augusztus 2., szerda: Szekszárdi UFC–Majosi SE, Paksi FC II–MTK Budapest II, FC Nagykanizsa–Iváncsa KSE, FC Dunaföldvár–Dunaújváros FC, Gárdonyi VSC–Mohácsi TE, Pécsi EAC–Kaposvári Rákóczi, Szentlőrinc SE–Érdi VSE, Fehérvár FC II–Ferencvárosi TC II. 

3. forduló, augusztus 13., vasárnap: Érdi VSE–Pécsi EAC, Kaposvári Rákóczi–Gárdonyi VSC, Mohácsi TE–FC Dunaföldvár, Dunaújváros FC–FC Nagykanizsa, Iváncsa KSE–Paksi FC II, MTK Budapest II–Szekszárdi UFC, Majosi SE–Ferencvárosi TC II, Fehérvár FC II–Szentlőrinc SE. 

4. forduló, augusztus 19., szombat: Majosi SE–Fehérvár FC II, Ferencvárosi TC II–MTK Budapest II, Szekszárdi UFC–Iváncsa KSE, Paksi FC II–Dunaújváros FC, FC Nagykanizsa–Mohácsi TE, FC Dunaföldvár–Kaposvári Rákóczi, Gárdonyi VSC–Érdi VSE, Pécsi EAC–Szentlőrinc SE. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!