Labdarúgás

2023.07.08. 10:55

Két játékosát is kölcsönadta a Paksi FC

Nagy Richárd Siófokon, Borsos Vilmos Budaörsön játszik kölcsönben a következő szezonban.

Teol.hu

Nagy Richárd (88) hosszú sérülése után Siófokon lendülhet újra formába

Fotó: Mártonfai Dénes

Két játékosát is kölcsönadta a Paksi FC. Nagy Richárd a BFC Siófokban, Borsos Vilmos a Budaörsi SC-ben kezdi meg a 2023/2024-es idényt. 

Nagy Richárd 2020 nyarán érkezett Paksra Kaposvárról. Az elmúlt három évben összesen hatvannyolc alkalommal lépett pályára zöld-fehér színekben, ez idő alatt hét gólt és húsz gólpasszt jegyzett. A szélső az előző szezon nyolcadik fordulójában, a DVSC elleni mérkőzésen keresztszalag-szakadást, amiből az évad végére épült fel, így tulajdonképpen a Balaton-parti együttesben tér majd vissza a pályára. 

Borsos Vilmos az NB III Nyugati csoportjában érdekelt Budaörsi SC-ben védhet a következő bajnokságan. Mint azt a paksi klub hivatalos internetes oldala írja, a kapus 2018 nyarán igazolt az atomvárosiakhoz Székesfehérvárról, azóta megfordult már egyszer Budaörsön, kétszer is kölcsönkapta Paksról az NB II-es Dorogi FC, és volt a Diósgyőri VTK kapusa is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!