Labdarúgás

2023.07.20. 19:05

Megvannak az NB III-as bajnoki meccsek kezdési időpontjai

A Tolna vármegyei csapatok közül a Szekszárdi UFC lép pályára elsőként a 2023/2024-es NB III-as focibajnokságban.

Teol.hu

A Dél-Nyugati csoportban szereplő sárga-feketék július 30-án, vasárnap 11 órától játsszák az új idény első találkozóját a Ferencváros második számú csapatának otthonában. Az idény első vármegyei rangadója, a Bonyhád-Majos és a Paksi FC II találkozója 17.30 órakor kezdődik, ahogy szintén 17.30-tól játszik Iváncsán az újonc FC Dunaföldvár. 

A második forduló mérkőzéseit három nap múlva, szerdán játsszák, az augusztus másodikai fordulóban az összes találkozó 17.30 órakor kezdődik. A Szekszárdi UFC az idény második vármegyei derbijén Bonyhád-Majost fogadja, az FC Dunaföldvár a Dunaújvárossal játszik szintén otthon, a Paksi FC második csapata pedig az MTK Budapest tartalékjait látja vendégül.

A harmadik körben egy kisebb szünet után, augusztus tizenharmadikán Mohácsi TE–FC Dunaföldvár, Iváncsa KSE–Paksi FC II, MTK Budapest II–Szekszárdi UFC és Bonyhád-Majos–Ferencváros II mérkőzéseket játszanak, egységesen 17.30 órától. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!