Labdarúgás

2023.07.20. 11:31

Nagy Lajossal célozza meg a dobogót a megye egyben a Bölcskei SE

Nagy Lajossal a kispadján célozza meg az érmes helyezést a megye egyes bajnokságban szereplő Bölcskei SE.

Teol.hu

Edzőt váltott a Bölcskei SE, a felkészülést már Nagy Lajossal indította a piros-fehér alakulat. Az eddigi vezetőedző, Farsang János is marad, szakmai igazgatóként folytatja tovább. Nagy Lajos másfél évtizeden át dolgozott a paksi labdarúgásért, az Atomerőmű SE-nél kezdte, a Paksi FC-nél zárta, de két éve már eljött a zöld-fehérektől. Most újfent a megyei élvonalban vállalt munkát – szép kihívás lesz visszavezetni a sikerek útjára a Bölcskei SE-t, amelynek három évtizede már ült a kispadján. 

Mint azt hírportálunknak elmondta, egyelőre nehéz tervezni, célokat megfogalmazni, hiszen még azt sem lehet látni, hogy miként alakul a megyei bajnokságok csoportbeosztása, ettől függetlenül a dobogó, az éremszerzés alapelvárás a csapattal szemben. Hozzátette, a játékosok többségét jól ismeri, sokan játszottak a keze alatt a paksi utánpótlásban. A keret heti négy edzéssel és több edzőmérkőzéssel készül a 2023/2024-es bajnokságra. Az elsőt most szombaton 11 órától hazai pályán a kalocsaiak ellen játsszák majd a bölcskeiek. 

Hír a bölcskei klub háza tájáról, hogy új edző felel az utánpótlásért is: az eddigi szakember, Hajpál Zsolt távozott, helyét pedig Felker Barnabás, az együttes korábbi játékosa vette át. Segítője Kövesdi Richárd lesz. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!