Labdarúgás

2023.07.30. 13:42

Öt gólt kapott a Fraditól a Szekszárdi UFC a bajnoki nyitányon

Nem kezdődött jól az NB III-as bajnoki szezon a Szekszárdi UFC számára, amely 5–0-s vereséget szenvedett a Ferencváros második csapatától.

Teol.hu

Turi Zsolt , a szekszárdiak vezetőedzője

Fotó: Makovics Kornél

Immáron négy osztályban kezdődtek meg az NB III-as bajnokságok küzdelmei. A Dél-Nyugati csoport nyitómeccsét a Ferencváros II és a Szekszárdi UFC játszotta. Turi Zsolt, a szekszárdiak vezetőedzője bizonyosan nem ilyen debütálásra gondolt. Az alaposan megfiatalított kerettel rajtoló, s célként a bennmaradást kitűző UFC már a hatodik percben hátrányba került, s a félidőben már 3–0-ra vezetett a Fradi, amely végül öt gólnál állt meg. 

NB III, Dél-Nyugati csoport, 1. forduló
Ferencvárosi TC II–Szekszárdi UFC 5–0 (3–0)
Budapest, Népliget, V: Virág A. (Zahorecz R., Németh B.)
Ferencváros: Őri – Tavares (Molnár M., 77.), Kokovai (Horváth B., 63.), Lukács D., Fenyvesi, Gágyor (Szabó Sz., 58.), Say, Varga Z. (Ladányi, 63.), Tóth A., Bagi (Birkás, 63.), Berényi. Vezetőedző: Korolovszky Gábor.
Szekszárd: Pomozi – Fekete M., Arena, Füredi (Paksi D., a szünetben), Béla D. – Kiszely, Budai D., Gellér (Ádám L., 80.), Lékó (Ágics, 58.),  Csapó (Kárpáti K., a szünetben) – Péter A. (Péter D., 58.). Vezetőedző: Turi Zsolt. 
Gólszerzők: Varga Z. (36., 42.), Bagi (6.), Tóth A. (50.), Ladányi (81.). 

Az Iváncsa KSE–FC Dunaföldvár és a Bonyhád-Majos–Paksi FC II mérkőzések 17.30 órakor kezdődnek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!