Női labdarúgás

2023.08.19. 13:18

A Puskás Akadémia még túl erős az alakuló Szekszárdnak

A Szekszárdi WFC a Puskás Akadémia elleni hazai vereségével kezdte meg a Simple Női Liga NB I 2023/2024-es idényét.

Rónai Gábor

Fotó: Makovics Kornél

Micskó Márk alakulóban lévő csapata nem játszott rosszul, de az előző idény negyedik helyezettje még nagy falat a WFC-nek. A Puskás az előző idényben 3–0-ra nyert Szekszárdon, s most is dominánsabban futballozott. Szégyenkezni valójuk azonban nincs a szekszárdiaknak, akik szép dolgokat csináltak, de ahogy azt Micskó Márk vezetőedző a rajt előtti interjúnkban nyilatkozta, idő kell nekik, amíg összeállnak, és úgy teljesítenek majd, ahogy azt a szakmai stáb szeretné. Kezdésnek mondjuk nem volt rossz, erre a játékra lehet építeni. 

Simple Női Liga, NB I, 1. forduló
Szekszárdi WFC–Puskás Akadémia 0–2 (0–1) 
Szekszárd, V: Alafi B. (Jakab B., Szuhodovszki D.). Szekszárd: Török N. – Jáhn K. (Nagy A.), Kovács Zs., Schell, Nagy-Cseke (Werner), Vári, Kágyi K., Kiss G., Sereg (Nagy V.), Acsádi P., Prigli. Vezetőedző: Micskó Márk. Puskás Akadémia: Pongrácz – Zán-Fábián (Tóth Zs.), Palakovics, Harmat, Pécsi D., Szemán-Tóth, Tamók, Szarvas, Sinka, Helmeczi, Grönberg (Kiss P., Bokor). Vezetőedző: Halászi Kinga. Gól: Tamók (29.), Tóth Zs. (80.).

A szekszárdiak a második fordulóban, augusztus 26-án az újonc Soroksár SC-hez utaznak. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!