Kosárlabda

2023.08.25. 08:26

Megtalálta ötödik légiósát az Atomerőmű SE

Derrick Woods lehet az Atomerőmű SE ötödik légiósa, számolt be róla a klub közösségi oldalán.

Teol.hu

A 27 éves, 203 centiméter magas amerikai négyes-ötös posztos játékos már megérkezett Paksra, együtt edz a csapattal, azonban a leigazolását egyelőre jogi akadályok nehezítik. Az ügy várhatóan 10 napon belül rendeződik – írják. A paksi egylet csütörtök este játszotta első felkészülési mérkőzését a Bp. Honvéd elleni összecsapást 62–39-re elveszítették az atomosok, további részleteket nem közöltek. 

Jövő héten két nemzetközi mérkőzés vár a négyszeres magyar bajnokra, amely augusztus 31-én a cseh Basket Brno (18 óra), szeptember 1-jén pedig a szlovák Inter Bratislava (17 óra) vendége lesz. 

Szeptember 9-én és 10-én jön az immáron tizenegyedik Morgen Ferdinánd-emléktorna, amit most az ESZI-csarnokban játszanak majd. A 21 éves korában elhunyt kiváló játékos tiszteletére a cseh Basket Brno, a Kometa Kaposvári KK, valamint az MVM OSE Lions érkezik majd Paksra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!