NB III-as foci

2023.08.02. 20:37

Saját dolgát nehezítette meg a 4–0-ra is vezető Paksi FC

A Paksi FC már 4–0-ra is vezetett az MTK második csapata ellen, végül 4–3-as győzelemnek örülhetett az NB III-as bajnokság szerdai fordulójában.

Teol.hu

Fotó: Molnár Gyula

Nem bízta a véletlenre a Paksi FC, Kindl István az NB I-es kerettagok közül a legendát, Böde Dánielt, valamint Bőle Lukácsot és Mezei Szabolcsot is bevetette az MTK Budapest második sora elleni szerdai bajnokin. Meg is látszott a Paks játékán, hogy „fel van turbózva”, hiszen könnyedén rugdosta a gólokat a zöld-fehér egylet, amely a félidőben 3–0-ra, a második félidő elején pedig már 4–0-ra is vezetett. 

Mindenki azt gondolta ekkor, hogy izgalommentesen peregnek majd le a hátralévő percek, de aztán nem így alakult. Az MTK gyorsan lőtt két gó, aztán szerzett egy harmadikat is, azaz igencsak szorossá tette. A negyedik szerencsére nem jött össze, így a paksiak a Majoson kivívott 2–1-es győzelmük után újra nyertek és két meccsen hat ponttal ott vannak a tabella legelején.

NB III. Dél-Nyugati csoport, 2. forduló
Paksi FC II–MTK Budapest II 4–3 (3–0). Paks, V: Szalai L. (Blum D., Farkas G.). Paks: Simon B. – Gregor, Pupp Z., Lépő, Földi D. (Szabó A., 66.), Horváth K., Böde D., Bőle (Szécsi P., 58.), Mezei Sz. (Balogh B., a szünetben), Pesti Z. (Ulbert, a szünetben), Győrfi M. (Zoltán R., a szünetben). Vezetőedző: Kindl István. MTK: Balázs J. – Béres, Molnár K. (Stumpf, 67.), Horváth A., Kovács P., Hegedűs T. (Anokye, a szünetben), Zuigéber (Kenesei N., 82.), Földi G. (Vas M., a szünetben), Kosznovszky (Herczeg, 61.), Várkonyi, Bene. Vezetőedző: Kanta József. Gólszerzők: Földi D. (30.), Mezei Sz. (40.), Pesti Z. (45.), Böde D. (47.), illetve Vas M. (52., 72.), Zuigéberg (58.), 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!